X

De Kids for Kids Challenge

Wanneer er thuis weinig geld is, kunnen ouders bij Sam& voor alle kinderen terecht zodat ook hun kind(eren) mee kunnen doen met activiteiten zoals sport of het vieren van een verjaardag. Sam& is een samenwerkingsverband tussen Nationaal Fonds Kinderhulp, Jeugdfonds Sport & Cultuur, Stichting Leergeld en Stichting Jarige Job. Nog niet alle ouders die het (tijdelijk) financieel lastig hebben weten dat deze hulp er is. Hoe kunnen we dit oplossen? Wij zijn op zoek naar de beste ideeën voor en door kinderen, want alle kinderen moeten kunnen meedoen!

Meld je nu aan!

Op zoek naar basisscholen

We dagen basisschoolkinderen van de groepen 5 t/m 8 uit om hun brainpower te gebruiken tijdens de Kids for Kids Challenge. Ben je benieuwd naar wat de challenge precies inhoudt en hoe je je met jouw basisschool kunt aanmelden?

 

> Meer informatie voor basisscholen

Op zoek naar lesgevers

Ben je enthousiast om de Kids for Kids Challenge in de vorm van een gastles op basisscholen onder de aandacht te brengen? Dan kun je ons helpen. Wij zijn namelijk op zoek naar lesgevers die één of meerdere gastlessen op basisscholen willen verzorgen. 

 

> Meer informatie voor lesgevers

De finaledag

We nodigen tien groepjes uit om hun idee een stap verder te brengen tijdens de grote finale op zaterdag 11 juni 2022.​ Voorafgaand maakt een vakkundige jury een eerste selectie en roepen we heel Nederland op om te stemmen op het beste idee. Drie grote winnaars winnen een uitje voor de hele klas!

 

> Ga de challenge aan!

 

 

Oproep Willem Voogd