X

Samenwerken

  •  

Sam& wil unieke publiek private samenwerkingen opzetten. Op landelijk niveau vanuit de driehoek overheid, Sam& en bedrijven, of op lokaal niveau in samenwerking met bedrijven of gemeenten. Met als gezamenlijk doel dat alle kinderen gewoon mee moeten kunnen doen, ongeacht de financiële thuissituatie. 

 

Rabobank Foundation

De Rabobank Foundation is bijvoorbeeld een belangrijke partner van Sam&. Zij helpen ons onder andere met de ontwikkeling van onze gezamenlijke portal en we empoweren ouders met het thema 'Omgaan met geld'. Want wat doe je als je eigenlijk helemaal geen geld hebt om bijv. zakgeld te geven. Hoe doen andere ouders dat? En wat kan ik mijn kind dan wel meegeven? Stuk voor stuk zaken die Rabobank en wij belangrijk vinden voor de ontwikkeling van een kind. 

 

Meer weten?

We gaan graag met je in gesprek, ongeacht de grootte van je bedrijf/organisatie. Wij geloven in #samendragenwearmoede, alleen samen kunnen we echte impact creëeren. Wil je meer weten, laat dan je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.