Alle helden verzamelen!

Op zondag 17 mei 2020 is het zover: dan is het Grote Kerkhof in Deventer een heus superhelden-strijdtoneel. Helden vanuit het hele land en in alle verschijningen gaan, samen met een sidekick, de strijd aan met lastige obstakels. En alles met 1 doel: plezier hebben en tegelijkertijd kinderen die in Nederland opgroeien in armoede helpen.

 

Sportieve uitdagingen
De Kinderhulp Held&run is er in 2 afstanden, te weten 1 kilometer en 5 kilometer. En die leg je af als duo! Dus trek je loopschoenen aan, hang je pak klaar, informeer vrienden en familie vast en ga lekker trainen. Op naar die medaille! En wie weet… een beker voor de snelste tijd, de grootste held, het beste team, het mooiste kostuum of de meest bijzondere sponsoring.

 

Komt allen!
Doe je niet mee? Kom dan vooral wél! Want we hebben ook hele leuke Heldendaden waaraan je kunt deelnemen: Virtual Reality uitdagingen, schminken, je eigen heldenmasker maken en nog veel meer gezelligheid!

 

Meedoen?
Inschrijven kan nu al! En zelfs met vroegboekkorting en een leuk held&cadeautje. De kosten? 10 euro voor kinderen en 20 euro voor volwassenen (18+). In februari zijn de prijzen respectievelijk 15 euro en 25 euro en op de dag zelf  20 euro en 30 euro.

 

Meer informatie en inschrijven: kinderhulp.nl/heldenrun