X

Wie zijn wij

Sam& vindt dat alle kinderen en jongeren in Nederland moeten kunnen meedoen. In een hecht team met de leukste collega’s zijn we elke dag aan het werk om dit voor elkaar te krijgen (totaal 6 fte). Benieuwd wie er allemaal in ons team zit? Lees dan snel verder.

 

Judith Hermelink

Coördinator

Judith is verantwoordelijk voor Sam& als organisatie. Hierbij komen veel dingen kijken, bijvoorbeeld: het opstellen van jaarplannen, het stimuleren van samenwerking, bestuursvergaderingen en het aansturen van het hele team. 

'Vier goede doelen die zo concreet samenwerken is uniek en vooruitstrevend. Organisaties met een eigen cultuur en werkwijze die allemaal weten dat samenwerking helpt hun doelstellingen te bereiken. Kinderen die opgroeien in armoede laten mee doen in de samenleving. Het is leuk om aan zoiets bijzonders je bijdrage te kunnen leveren.'

Juultje Seinhorst

Servicedeskmedewerker

Juultje en Janneke zijn vraagbaak voor alle dingen die met het portaal te maken hebben. Zowel voor ouders, intermediairs, lokale medewerkers van de fondsen en stichtingen en al onze landelijke collega’s. Daarnaast zorgen zij ervoor dat het aanvraagformulier helemaal goed werkt.

'Het is ontzettend belangrijk dat kinderen kunnen ontdekken wie ze zijn. Dat doe je door mee te doen met andere kinderen. Zelf speelde ik vroeger piano en dat heeft me veel gebracht. Ik gun alle kinderen dat ze zelf mogen ontdekken waar zij dit plezier uithalen.'

Janneke Schoonbeek

Servicedeskmedewerker

Janneke en Juultje zijn vraagbaak voor alle dingen die met het portaal te maken hebben. Zowel voor ouders, intermediairs, lokale medewerkers van de fondsen en stichtingen en al onze landelijke collega’s. Daarnaast zorgen zij ervoor dat het aanvraagformulier helemaal goed werkt.

'Ik ben blij om me met Sam& en de Sam&werkingspartners in te kunnen zetten om meedoen voor alle kinderen mogelijk te maken! Wij hadden het thuis vroeger niet breed, toch wisten mijn ouders er bijvoorbeeld met onze verjaardagen wél altijd een feestje van te maken. Fijn dat wij ouders en kinderen hierbij kunnen ondersteunen'.  

Annouk van Ommen

Marketing Communicatie Expert

Er is hulp beschikbaar, maar nog niet ieder kind dat opgroeit in armoede wordt geholpen. Met onze Sam&werkingspartners werken we aan het bereiken van deze kinderen. Dit doen we o.a. via mooie campagnes en door samen te werken met een groot netwerk aan verschillende organisaties. Dat is waar Annouk zich mee bezig houdt.

Dat ik met mijn werk kan helpen om het verschil te maken voor deze kinderen vind ik fantastisch. In mijn hoofd wordt mijn inzet omgezet in blije en lachende kinderen die (weer) mee kunnen doen met leeftijdgenoten.

Janna van der Wel

Marketing Communicatie Medewerker

Janna houdt zich onder andere bezig met social media, nieuwsbrieven en online campagnes met als doel om nóg meer ouders en kinderen te kunnen bereiken met het pakket aan voorzieningen dat je op onze website kunt aanvragen.

'Juist herinneringen aan verjaardagen, uitjes en sportevenementen zijn de dingen die mij van vroeger zijn bijgebleven. Ik ben heel blij dat wij kunnen bijdragen aan het doel dat alle kinderen in Nederland hieraan mee kunnen doen!'

Jörgen de Koning

Chef samenwerking

Jörgen kunnen we omschrijven als manusje van alles. Momenteel werkt hij op projectbasis als chef samenwerken met als doel dat er door het hele land fijn wordt samengewerkt met lokale stichtingen.

'Het is tof om direct positieve invloed te hebben op het leven van kinderen die er zelf niet voor hebben gekozen om in een kwetsbare situatie op te groeien. Dat dat gezamenlijk met mooie organisaties en fijne collega’s kan, maakt het nog leuker.'

Tessa Colijn

Projectmanager

Het lijkt normaal dat alle kinderen in Nederland kunnen meedoen met sporten, muziekles, een verjaardag vieren of een dagje uit, maar niet elke ouder kan het betalen. Door de coronacrisis wordt deze groep steeds groter. En om deze nieuwe doelgroep te bereiken en te laten weten welke voorzieningen er ook allemaal voor hún beschikbaar zijn, zal Tessa zich het komende jaar inzetten als projectmanager.

'Kinderen en jongeren moeten op alle fronten kunnen blijven meedoen met hun leeftijdgenoten, ook al zijn de financiële middelen thuis (tijdelijk) ontoereikend. Geweldig dat ik mijn steentje mag gaan bijdragen om Sam& nóg meer kinderen mee te laten doen!'

Francisca Fiets

Financieel Administratief Medewerker

Geen organisatie zonder financiële administratie, maar bij Sam& nog belangrijker! Francisca helpt een paar uur per week en houdt onder andere de binnengekomen donaties bij.

“Vanuit mijn job bij Kinderhulp was het een logische stap om ook voor Sam& de financiële administratie te doen. Op deze manier kan ik nog meer ervoor zorgen dat dingen die vaak heel gewoon lijken, zoals een fiets, een warme winterjas of een zorgeloos dagje uit, tóch mogelijk worden voor kinderen die in ons land opgroeien in armoede.'


 

Sam& bestuur

Het bestuur van Sam& wordt gevormd door: 

Leendert Klaassen - Bestuursvoorzitter

Gaby van den Biggelaar - Directeur Vereniging Leergeld Nederland

Huib Lloyd - Directeur Stichting Jarige Job

Monique Maks - Directeur Jeugdfonds Sport & Cultuur

Jan Wezendonk - Directeur Nationaal Fonds Kinderhulp


De nevenfuncties van het bestuur vind je hier.