X

Wie zijn wij

Sam& vindt dat alle kinderen en jongeren in Nederland moeten kunnen meedoen. In een hecht team met de leukste collega’s zijn we elke dag aan het werk om dit voor elkaar te krijgen (totaal 6 fte). Benieuwd wie er allemaal in ons team zit? Lees dan snel verder.

 

Judith Hermelink

Coördinator

Judith is verantwoordelijk voor Sam& als organisatie. Hierbij komen veel dingen kijken, bijvoorbeeld: het opstellen van jaarplannen, het stimuleren van samenwerking, bestuursvergaderingen en het aansturen van het hele team. 

'Vier goede doelen die zo concreet samenwerken is uniek en vooruitstrevend. Organisaties met een eigen cultuur en werkwijze die allemaal weten dat samenwerking helpt hun doelstellingen te bereiken. Kinderen die opgroeien in armoede laten mee doen in de samenleving. Het is leuk om aan zoiets bijzonders je bijdrage te kunnen leveren.'

Juultje Seinhorst

Servicedeskmedewerker

Juultje en Janneke zijn vraagbaak voor alle dingen die met het portaal te maken hebben. Zowel voor ouders, intermediairs, lokale medewerkers van de fondsen en stichtingen en al onze landelijke collega’s. Daarnaast zorgen zij ervoor dat het aanvraagformulier helemaal goed werkt.

'Het is ontzettend belangrijk dat kinderen kunnen ontdekken wie ze zijn. Dat doe je door mee te doen met andere kinderen. Zelf speelde ik vroeger piano en dat heeft me veel gebracht. Ik gun alle kinderen dat ze zelf mogen ontdekken waar zij dit plezier uithalen.'

Janneke Schoonbeek

Servicedeskmedewerker

Janneke en Juultje zijn vraagbaak voor alle dingen die met het portaal te maken hebben. Zowel voor ouders, intermediairs, lokale medewerkers van de fondsen en stichtingen en al onze landelijke collega’s. Daarnaast zorgen zij ervoor dat het aanvraagformulier helemaal goed werkt.

'Ik ben blij om me met Sam& en de Sam&werkingspartners in te kunnen zetten om meedoen voor alle kinderen mogelijk te maken! Wij hadden het thuis vroeger niet breed, toch wisten mijn ouders er bijvoorbeeld met onze verjaardagen wél altijd een feestje van te maken. Fijn dat wij ouders en kinderen hierbij kunnen ondersteunen'.  

Janna van der Wel

Marketing Communicatie Medewerker

Janna houdt zich onder andere bezig met social media, nieuwsbrieven en online campagnes met als doel om nóg meer ouders en kinderen te kunnen bereiken met het pakket aan voorzieningen dat je op onze website kunt aanvragen.

'Juist herinneringen aan verjaardagen, uitjes en sportevenementen zijn de dingen die mij van vroeger zijn bijgebleven. Ik ben heel blij dat wij kunnen bijdragen aan het doel dat alle kinderen in Nederland hieraan mee kunnen doen!'

Jörgen de Koning

Projectmanager

Jörgen werkt op projectbasis met als doel dat er door het hele land fijn wordt samengewerkt tussen en met lokale stichtingen.

'Het is tof om direct positieve invloed te hebben op het leven van kinderen die er zelf niet voor hebben gekozen om in een kwetsbare situatie op te groeien. Dat dat gezamenlijk met mooie organisaties en fijne collega’s kan, maakt het nog leuker.'

Yolande Holleboom

Project Whitespots

Ook in gemeenten in Nederland waar geen Leergeldstichting gevestigd is, moeten kinderen kunnen meedoen als hun ouders niet over voldoende financiële middelen beschikken. Yolande helpt ouders uit deze gemeenten zoeken naar mogelijkheden; ze verwijst naar voorzieningen binnen de gemeente, adviseert over regelingen en probeert gezinnen te koppelen aan een intermediair van Kinderhulp. Ze heeft binnen Sam& een verbindende rol.

Als coördinator van een lokale Leergeldstichting zet ik mij heel plaatselijk in voor kinderen. Ik vind het fantastisch om dat nu bij ‘Sam& voor alle kinderen’ ook op bredere schaal te kunnen doen. Immers als we vinden dat alle kinderen moeten meedoen, bedoelen we ook echt alle kinderen. Daar doe ik het voor!


 

Sam& bestuur

Het bestuur van Sam& wordt gevormd door: 

Leendert Klaassen - Bestuursvoorzitter

Gaby van den Biggelaar - Directeur Vereniging Leergeld Nederland

Huib Lloyd - Directeur Stichting Jarige Job

Monique Maks - Directeur Jeugdfonds Sport & Cultuur

Jan Wezendonk - Directeur Nationaal Fonds Kinderhulp


De nevenfuncties van het bestuur vind je hier.