X

Toolkit campagne voor gezinnen met laag besteedbaar inkomen

Beste relatie,

Welkom! Uit onderzoek* blijkt dat 'werkende arme gezinnen' onwetend zijn t.a.v. de mogelijkheden die er voor hun kind(eren) zijn om gewoon mee te kunnen doen. Dit geldt ook voor gezinnen die door de coronacrisis een laag besteedbaar inkomen inkomen hebben. Jij kunt daar met jouw organisatie/gemeente wat aan veranderen. Help ons om kinderen niet de dupe te laten worden van de financiële gevolgen van corona.

 

Wat kun je doen?

- Post een van de campagnematerialen op social media en tag ons. Of deel onze berichten. Onderaan deze pagina vind je onze social media pagina's;

- Schrijf erover op je website en/of in een nieuwsbrief;

- Licht (potentiële) intermediairs in die in contact staan met deze gezinnen, ook zij kunnen gemakkelijk een aanvraag bij Sam& doen;

- Vraag alle mogelijke 'influencers' zoals media, bedrijven, wethouders, maatschappelijke organisaties, scholen etcetera hier aandacht aan te besteden. 

 

Download hieronder alle campagnematerialen:

 

- Persbericht

Download hier het persbericht

- Key Visual:

- Animatie

Download hier de animatie

Voorbeeld tekst

Kinderen mogen nooit de dupe worden van de financiële gevolgen van de coronacrisis. Ben jij of ken jij een gezin dat (tijdelijk) een laag besteedbaar inkomen heeft, ga dan naar samenvoorallekinderen.nl.

- E-mailhandtekening

Download hier het beeld dat je kunt toevoegen aan je e-mailhandtekening

- Campagnebeelden

 

 

Heb je vragen, neem contact op met info@samenvoorallekinderen.nl

 

 

* Bron onderzoek 'Altijd op een richeltje lopen' van Sam&. Download hier het factsheet