X

Welkom bij Sam& voor alle kinderen

Schoolspullen, sporten, muziek- en zwemles, een verjaardag vieren of een uitje. Het lijkt normaal voor alle kinderen in Nederland, maar niet elke ouder kan het betalen. Ben je een ouder met weinig geld of ken je een kind dat opgroeit in deze situatie? Start dan een aanvraag! Sam& zorgt ervoor dat de aanvraag bij de juiste organisatie terechtkomt. 

 

 


Hoe werkt het?

Vul het aanvraagformulier in
Deze sturen wij naar de juiste organisatie
Jouw aanvraag wordt beoordeeld
Bericht of jouw aanvraag is goedgekeurd

Sam& voor alle kinderen is een samenwerking tussen
Leergeld Nederland, Jeugdfonds Sport & Cultuur,
Stichting Jarige Job en Kinderhulp.


 

Moeder Wendy: 'Het is zwaar om als ouder de eindjes aan elkaar te moeten knopen'

Als alleenstaande moeder met een bijstandsuitkering, heeft Wendy het niet breed. Daardoor kan ze niet alles voor haar dochter betalen. De hulp die ze krijgt via Sam& maakt een groot verschil. “Ceylin heeft in het verleden een fiets en een computer gekregen en met haar verjaardag krijgt ze een verjaardagsbox".
Lees verder via onze verhalenpagina >

Tips voor in en rondom het huis

Het lijkt misschien lastig om met weinig geld leuke dingen te doen. Maar niets is minder waar. Hier vind je leuke activiteiten in én rondom het huis.
Lees verder >

Vertel het door

Alle kinderen moeten kunnen meedoen met leeftijdsgenoten. Daarom roepen we iedereen op om ons te helpen met het doorvertellen over de hulp die Sam& voor alle kinderen kan bieden. Zodat alle ouders die het financieel even lastig hebben, weten dat ze een aanvraag kunnen doen bij Sam& voor alle kinderen. Vertel jij het door? Vraag gratis kaartjes en posters aan en verspreid deze in jouw omgeving. Lees verder >