X

Ons team

Sam& vindt dat alle kinderen en jongeren in Nederland moeten kunnen meedoen. In een hecht team met de leukste collega’s zijn we elke dag aan het werk om dit voor elkaar te krijgen (totaal 6 fte). Benieuwd wie er allemaal in ons team zit? Lees dan snel verder.

 

Juultje Seinhorst

Servicedesk- en projectmedewerker

Juultje en Janneke zijn vraagbaak voor alle dingen die met het portaal te maken hebben. Zowel voor ouders, intermediairs, lokale medewerkers van de fondsen en stichtingen en al onze landelijke collega’s. Daarnaast zorgen zij ervoor dat het aanvraagformulier helemaal goed werkt.

'Het is ontzettend belangrijk dat kinderen kunnen ontdekken wie ze zijn. Dat doe je door mee te doen met andere kinderen. Zelf speelde ik vroeger piano en dat heeft me veel gebracht. Ik gun alle kinderen dat ze zelf mogen ontdekken waar zij dit plezier uithalen.'

Janneke Schoonbeek

Servicedesk- en projectmedewerker

Janneke en Juultje zijn vraagbaak voor alle dingen die met het portaal te maken hebben. Zowel voor ouders, intermediairs, lokale medewerkers van de fondsen en stichtingen en al onze landelijke collega’s. Daarnaast zorgen zij ervoor dat het aanvraagformulier helemaal goed werkt.

'Ik ben blij om me met Sam& en de Sam&werkingspartners in te kunnen zetten om meedoen voor alle kinderen mogelijk te maken! Wij hadden het thuis vroeger niet breed, toch wisten mijn ouders er bijvoorbeeld met onze verjaardagen wél altijd een feestje van te maken. Fijn dat wij ouders en kinderen hierbij kunnen ondersteunen'.  

Lise van Zuilekom

Marketing Communicatie Expert

In Nederland groeien te veel kinderen op met de gevolgen van armoede. Met onze partners werken we aan het bereiken van deze kinderen. Dit doen we o.a. via mooie campagnes en door samen te werken met een groot netwerk aan verschillende organisaties. Dat is waar Lise zich mee bezig houdt. “Sport, een kinderfeestje, een laptop voor school, een goed bed, muziekles of een dagje uit moet voor alle kinderen bereikbaar zijn. Dat is waar ik mij dagelijks voor inzet. Er is veel hulp beschikbaar, maar nog niet iedere ouder of kind weet deze hulp te vinden.”

Sterre van Ziel

Marketing Communicatie Medewerker

Sterre werkt aan campagnes met als doel om nóg meer ouders en kinderen te kunnen bereiken met het pakket aan voorzieningen dat je op onze website kunt aanvragen. Daarnaast beheert zij alle communicatiekanalen van Sam&.

'Ieder kind moet de mogelijkheid hebben om mee te gaan op schoolreisjes, zijn/haar verjaardag te kunnen vieren of lid te worden van een sport- of muziekvereniging. Ik ben trots dat Sam& zich inzet voor gezinnen waarbij dit niet vanzelfsprekend is'.

Yolande Holleboom

Project Whitespots

Ook in gemeenten in Nederland waar geen Leergeldstichting gevestigd is, moeten kinderen kunnen meedoen als hun ouders niet over voldoende financiële middelen beschikken. Yolande helpt deze ouders zoeken naar mogelijkheden; ze verwijst naar voorzieningen binnen de gemeente, adviseert over regelingen en probeert gezinnen te koppelen aan een intermediair van Kinderhulp. 

'Als coördinator van een lokale Leergeldstichting zet ik mij heel plaatselijk in voor kinderen. Ik vind het fantastisch om dat nu bij ‘Sam& voor alle kinderen’ ook op bredere schaal te kunnen doen. Immers als we vinden dat alle kinderen moeten meedoen, bedoelen we ook echt alle kinderen. Daar doe ik het voor!'

Anja Vogels

Financieel administratief medewerker

Anja is werkzaam als financieel administratief medewerker. Zij zorgt er onder andere voor dat alle donaties op de juiste plek terechtkomen en dat betalingen op tijd worden gedaan.

 

'Wat vind ik het bijzonder en ontzettend gaaf dat ik een klein onderdeel ben van deze mooie organisatie. In onze organisatie waar we oog hebben voor ieder kind dat zich niet kan ontwikkelen en opgroeien zonder de financiële vrijheid.'


 

Sam& bestuur

Het bestuur van Sam& wordt gevormd door: 

Leendert Klaassen - Bestuursvoorzitter

Gaby van den Biggelaar - Directeur Vereniging Leergeld Nederland

Huib Lloyd - Directeur Stichting Jarige Job

Petra Bosman- Directeur Jeugdfonds Sport & Cultuur

Jan Wezendonk - Directeur Nationaal Fonds Kinderhulp


De nevenfuncties van het bestuur vind je hier.