X

Voor gemeenten

Het armoedebeleid is voor iedere gemeente een uitdaging. Samen met onze samenwerkingspartners zetten wij ons in voor hetzelfde doel: ervoor zorgen dat alle kinderen gewoon mee kunnen doen. Sam& voor alle kinderen wil gemeenten hier graag bij helpen. Het gebruik van Sam& voor alle kinderen en het aanvraag portaal kan een uitkomst bieden.

 

Sam& biedt laagdrempelige én eenduidige toegang tot een breed pakket aan voorzieningen in natura voor ouders die ondersteuning nodig hebben. De aangevraagde voorzieningen worden geleverd door onze Sam&werkingspartners. Via één digitale voordeur kunnen ouders en intermediairs binnen enkele minuten eenvoudig een (brede) aanvraag doen. 

 

Benieuwd naar hoe wij te werk gaan? Bekijk deze video!

Omdat wij ons portaal blijven optimaliseren, ziet het portaal er iets anders uit dan in de video.

 

 

Om de video's op onze website te kunnen zien moet je de marketing cookies accepteren. Wijzig cookievoorkeuren.
Voordelen

14 redenen om met Sam& te werken

Hoe werkt het

Wat zijn vervolgstappen voor mijn gemeente?

Q&A

Bekijk hier de meest gestelde vragen.

Q&A

 

“Wat zijn we blij met de vereenvoudiging van onze administratieve lasten door de samenwerking binnen Sam&! Met het Jeugdfonds Sport & Cultuur en de gemeente als financier hebben we het maximum van de cultuur- en sportvergoedingenlos kunnen helen. ALLE kinderen kunnen nu meedoen met de sport of lessen naar hun hart, inclusief de benodigde kleding of lesboeken. Samen regelen we dit. De enorme verbetering achter de schermen was niet mogelijk geweest zonder Sam&. Veel dank namens alle ouders van de kinderen die zich willen blijven ontwikkelen."

Ria Frowijn, vz Stichting Leergeld Houten
Benieuwd naar de ervaringen van andere gemeenten?

Wethouder Doesburg: 'We gunnen het alle kinderen om mee te kunnen doen.'

Op de hoogte blijven?

Volg ons via:

Twitter, LinkedIn

Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief speciaal voor gemeenten.