X

Voor gemeenten

Het armoedebeleid is voor iedere gemeente een uitdaging. Samen met onze samenwerkingspartners zetten wij ons in voor hetzelfde doel: ervoor zorgen dat alle kinderen gewoon mee kunnen doen. Sam& voor alle kinderen wil gemeenten hier graag bij helpen. Het gebruik van Sam& voor alle kinderen en het aanvraag portaal kan een uitkomst bieden.

 

Sam& biedt laagdrempelige én eenduidige toegang tot een breed pakket aan voorzieningen voor ouders die ondersteuning nodig hebben. De aangevraagde voorzieningen worden geleverd door onze Sam&werkingspartners. Via één digitale voordeur kunnen ouders binnen enkele minuten eenvoudig een (brede) aanvraag doen. 

 

Wat is Sam& voor alle kinderen en voor wie zijn we er?

Bekijk deze video!

Uitlegvideo voor ouders

Zo doe je een aanvraag 

 

 

Om de video's op onze website te kunnen zien moet je de marketing cookies accepteren. Wijzig cookievoorkeuren.
Voordelen

14 redenen om met Sam& te werken

Q&A

Bekijk hier de meest gestelde vragen.

Q&A
Hoe werkt het

Wat zijn vervolgstappen voor mijn gemeente?

 

 

Ria Frowijn, vz Stichting Leergeld Houten

“Wat zijn we blij met de vereenvoudiging van onze administratieve lasten door de samenwerking binnen Sam&! Met het Jeugdfonds Sport & Cultuur en de gemeente als financier hebben we het maximum van de cultuur- en sportvergoedingenlos kunnen helen. ALLE kinderen kunnen nu meedoen met de sport of lessen naar hun hart, inclusief de benodigde kleding of lesboeken. Samen regelen we dit. De enorme verbetering achter de schermen was niet mogelijk geweest zonder Sam&. Veel dank namens alle ouders van de kinderen die zich willen blijven ontwikkelen."
 
Lokaal Sam&werken in Friesland

Hoe gaat dat in z’n werk en op welke manier draagt Sam& voor alle kinderen daaraan bij? We spreken de coördinatoren van Leergeld Leeuwarden en Jeugdfonds Sport & Cultuur Friesland/

Op de hoogte blijven?

Volg ons op Twitter en LinkedIn.
Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief speciaal voor gemeenten.