X

Tips voor in en rondom huis

Het lijkt misschien lastig om met weinig geld leuke dingen te doen. Maar niets is minder waar. Hier vind je verschillende bespaartips en leuke activiteiten in én rondom het huis. 

 

7 tips om verstandig te leren omgaan met achteraf betalen

Achteraf betalen kan soms handig zijn, maar het is belangrijk om hier verstandig mee om te gaan. Met deze 7 tips helpen we je om slim en verstandig om te gaan met achteraf betalen.

Gratis uitjes voor in de meivakantie

De meivakantie is een prachtige tijd om er met het gezin op uit te trekken en Nederland te ontdekken.

Vijf tips om grip te krijgen op je geldzaken

Grip krijgen op je financiën. Het is een flinke uitdaging. Gelukkig zijn er manieren om orde te scheppen in de chaos van geldzaken. We geven vijf tips om je op weg te helpen.

Besparen in 2024!

Een nieuw jaar en dus delen we een aantal frisse, nieuwe ideeën om in 2024 geld te besparen.

Winterpret: gezellige en gratis winteractiviteiten met de kids!

De wintermaanden brengen vaak een magische sfeer mee, vooral voor kinderen. Wij geven je zes gratis en leuke tips om de winterse dagen met je kinderen onvergetelijk te maken.

6x spaarzame tips om je kind voor te bereiden op het nieuwe schooljaar

Het zomervakantieplezier begint langzaam plaats te maken voor het naderende nieuwe schooljaar. Terwijl jij je kind voorbereidt op dit avontuur vol nieuwe kennis en vriendschappen, is het fijn om te weten dat je flink kunt besparen op schoolspullen, kleding en meer. 

Boodschappen bespaartips

Boodschappen doen kan een van de grootste kostenposten zijn. Gelukkig zijn er een aantal eenvoudige manieren om geld te besparen bij het doen van boodschappen. Wij geven je handige tips.

5x gratis zomeractiviteiten

De zomervakantie staat weer voor de deur! Gelukkig zijn er tal van originele en gratis activiteiten die je kunt ondernemen met je kinderen om de zomer onvergetelijk te maken. 

5 tips om geld te besparen

Er zijn makkelijke stappen die je kunt zetten om flink wat euro’s te besparen, wij zetten ze voor je op een rijtje. 

Een betaalbaar kinderfeestje

Ieder kind verdient een leuk verjaardagsfeestje. Maar als er thuis weinig geld is, kan het lastig zijn om dit te betalen. Deze tips helpen bij het bedenken van een leuk feestje met een klein budget.

7x gratis herfstvakantietips

Je hoeft niet veel geld uit te geven om plezier te hebben, want er zijn tal van leuke en voordelige activiteiten om samen van te genieten. We delen graag zeven fantastische herfstvakantietips om te zorgen voor onvergetelijke herinneringen met je kinderen.

Tips voor gezellige én gratis uitjes

De voorjaarsvakantie is een fijn moment om samen tijd door te brengen met je kinderen.

Een boek voor iedereen!

Alle kinderen verdienen het plezier van een goed boek. Wist je dat boeken voor iedereen bereikbaar zijn, bijvoorbeeld via een bibliotheek? Duik in deze tips!

Seizoensgebonden tips

7 x gratis herfstactiviteiten

Herfst! Het seizoen dat draait om veel gezelligheid binnen én op avontuur gaan buiten in de natuur. Ben je geen liefhebber van het herfstweer? De herfst is ook helemaal geschikt voor leuke activiteiten thuis. 

Gratis zomeractiviteiten

Er zijn heel veel leuke dingen te doen in Nederland. Vooral in de zomer kun je met jouw kinderen lekker naar buiten. We hebben de leukste – gratis – activiteiten voor je op een rijtje gezet.

6 x gratis winteractiviteiten

Kosten besparen in de kerstvakantie, maar toch leuke activiteiten kunnen doen is wel zo fijn! Wij zetten een aantal gratis tips voor de feestdagen op een rijtje. 

Betaalbaar koken

Met weinig geld lekker koken is best een uitdaging. We geven je graag bespaar-, kook- en bewaartips!

Spelletjes voor buiten

Mooi weer betekent dat kinderen weer lekker veel buiten kunnen spelen. Wij hebben de leukste spelletjes om buiten te spelen voor je op een rij gezet die weinig tot geen geld kosten.

Hoe kom je de dure decembermaand door?

December is een gezellige feestmaand, maar ook een dure. Bang dat je in de knoop komt met je geld? Je bent niet de enige. Deze tips helpen jou de feestmaand door.