X

Tips voor in en rondom huis

Het lijkt misschien lastig om met weinig geld leuke dingen te doen met de kinderen. Maar niets is minder waar. Op deze pagina verzamelen we alle tips voor de leukste activiteiten in én rondom het huis. 

 

Gratis zomeractiviteiten

Er zijn heel veel leuke dingen te doen in Nederland. Vooral in de zomer kun je met jouw kinderen lekker naar buiten. We hebben de leukste – gratis – activiteiten voor je op een rijtje gezet.

Een boek voor iedereen!

Alle kinderen verdienen het plezier van een goed boek. Wist je dat boeken voor iedereen bereikbaar zijn, bijvoorbeeld via een bibliotheek? Duik in deze tips!

 

 

Spelletjes voor buiten

Mooi weer betekent dat kinderen weer lekker veel buiten kunnen spelen. Wij hebben de leukste spelletjes om buiten te spelen voor je op een rij gezet die weinig tot geen geld kosten.

Betaalbaar koken

Met weinig geld lekker koken? Bekijk hier 7 gerechten die leuk zijn om te maken samen met de kinderen. 

 

 

Uitjes in de meivakantie

Wij verzamelden - in samenwerking met Kidsproof.nl - de leukste, gratis uitjes voor kinderen in de meivakantie, verdeeld over het hele land.

Activiteiten voor in de kerstvakantie

De kerstvakantie van 2020 is vanwege het coronavirus en de lockdown een gekke vakantie. Gelukkig kunnen we online wél veel leuke dingen doen. We hebben de leukste en gratis activiteiten voor kinderen op een rij gezet.