X

Tips voor in en rondom huis

Het lijkt misschien lastig om met weinig geld leuke dingen te doen. Maar niets is minder waar. Hier vind je verschillende bespaartips en leuke activiteiten in én rondom het huis. 

 

 

 

6x spaarzame tips om je kind voor te bereiden op het nieuwe schooljaar

Het zomervakantieplezier begint langzaam plaats te maken voor het naderende nieuwe schooljaar. Terwijl jij je kind voorbereidt op dit avontuur vol nieuwe kennis en vriendschappen, is het fijn om te weten dat je flink kunt besparen op schoolspullen, kleding en meer. Hier zijn zes praktische tips om je kind te voorzien van alle benodigde spullen op een spaarzame manier.

5x gratis zomeractiviteiten

De zomervakantie staat weer voor de deur! Gelukkig zijn er tal van originele en gratis activiteiten die je kunt ondernemen met je kinderen om de zomer onvergetelijk te maken. 

Boodschappen bespaartips

Boodschappen doen kan een van de grootste kostenposten zijn. Gelukkig zijn er een aantal eenvoudige manieren om geld te besparen bij het doen van boodschappen. Wij geven je handige tips.

5 tips om geld te besparen

Er zijn makkelijke stappen die je kunt zetten om flink wat euro’s te besparen, wij zetten ze voor je op een rijtje. 

Een betaalbaar kinderfeestje

Ieder kind verdient een leuk verjaardagsfeestje. Maar als er thuis weinig geld is, kan het lastig zijn om dit te betalen. Deze tips helpen bij het bedenken van een leuk feestje met een klein budget.

Gratis uitjes voor in de meivakantie

De meivakantie is een prachtige tijd om er met het gezin op uit te trekken en Nederland te ontdekken.

Tips voor gezellige én gratis uitjes

De voorjaarsvakantie is een fijn moment om samen tijd door te brengen met je kinderen.

Een boek voor iedereen!

Alle kinderen verdienen het plezier van een goed boek. Wist je dat boeken voor iedereen bereikbaar zijn, bijvoorbeeld via een bibliotheek? Duik in deze tips!

Seizoensgebonden tips

7 x gratis herfstactiviteiten

Herfst! Het seizoen dat draait om veel gezelligheid binnen én op avontuur gaan buiten in de natuur. Ben je geen liefhebber van het herfstweer? De herfst is ook helemaal geschikt voor leuke activiteiten thuis. 

Gratis zomeractiviteiten

Er zijn heel veel leuke dingen te doen in Nederland. Vooral in de zomer kun je met jouw kinderen lekker naar buiten. We hebben de leukste – gratis – activiteiten voor je op een rijtje gezet.

6 x gratis winteractiviteiten

Kosten besparen in de kerstvakantie, maar toch leuke activiteiten kunnen doen is wel zo fijn! Wij zetten een aantal gratis tips voor de feestdagen op een rijtje. 

Betaalbaar koken

Met weinig geld lekker koken is best een uitdaging. We geven je graag bespaar-, kook- en bewaartips!

Spelletjes voor buiten

Mooi weer betekent dat kinderen weer lekker veel buiten kunnen spelen. Wij hebben de leukste spelletjes om buiten te spelen voor je op een rij gezet die weinig tot geen geld kosten.

Hoe kom je de dure decembermaand door?

December is een gezellige feestmaand, maar ook een dure. Bang dat je in de knoop komt met je geld? Je bent niet de enige. Deze tips helpen jou de feestmaand door.