X

Voor lokale Leergeld en Jeugdfonds Sport & Cultuur

De lokale organisaties van Leergeld en Jeugdfonds Sport & Cultuur spelen binnen het samenwerkingsverband een belangrijke rol in het bereiken van zo veel mogelijk kinderen met een breed aanbod aan voorzieningen. Daarom zijn de medewerkers van Sam& voor alle kinderen er ook voor jou om je hierbij te ondersteunen op allerlei manieren. Van praktische kennisuitwisseling en hulpmiddelen tot communicatieadvies.

 

Praktische informatie over Sam&

 

Alles wat je moet weten over de organisatie van Sam& en het Sam& portaal.

 

Hulpmiddelen voor lokaal samenwerken

 

Meer uit de samenwerking met je lokale partners halen? Gebruik de Toolkit lokale samenwerking om er achter te komen waar je voordeel kan halen.

Communicatiemiddelen voor lokaal gebruik

Eenduidige communicatie helpt je om gezamenlijk een groter deel van de doelgroep te bereiken. Sam& heeft een aantal standaard communicatiemiddelen, maar we gaan graag in gesprek om een advies op maat te geven.

 

 

Sam&werken in Friesland

Lokaal samenwerken om meer kinderen te bereiken. Hoe gaat dat in z’n werk en op welke manier draagt Sam& voor alle kinderen daaraan bij? We spreken de coördinatoren van Leergeld Leeuwarden en Jeugdfonds Sport & Cultuur Friesland, Paula van der Veer en Rainer de Groot. 

 

> Lees verder

Sam&werken in Breda

Hoe verloopt de samenwerking tussen de organisaties die onder Sam& voor alle kinderen vallen en de gemeente? We namen een kijkje in Breda waar de samenwerking meer dan soepel verloopt. Borre Kanis en Mariëlle Pieterse werken bij de Gemeente Breda, Hanneke van den Boom is coördinator van het Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda en Caroline Feliks is coördinator stichting Leergeld Breda. Wat maakt de samenwerking zo succesvol?

 

> Lees verder