X

Voor lokale Leergeld en Jeugdfonds Sport & Cultuur

Samen slaan we de handen ineen om meer kinderen in armoede met een breed aanbod aan voorzieningen te bereiken. Hier vind je meer informatie over lokaal samenwerken, hoe je kunt aansluiten en meer input die je (lokaal) kunt gebruiken. 

 

1. Lokaal aanbod zichtbaar in het Sam& portaal (actief aansluiten)

 

2. Hoe verloopt een aanvraag (ouder / intermediair) via Sam&?

Wil je weten hoe dit voor alle voorzieningen bij de verschillende fondsen/stichtingen verloopt, kijk dan naar deze documenten:

 

3. Communicatie materialen

Goede communicatie is cruciaal om de samenwerking tot een succes te maken. Er zijn al veel communicatie materialen beschikbaar: om te downloaden of ter inspiratie. 

 

Samenwerking met gemeenten 

Wellicht een open deur, maar een goede samenwerking met de gemeente is essentieel om samen meer kinderen te bereiken die in armoede opgroeien. Maar hoe ga je gezamenlijk het gesprek aan met gemeenten? Deze linkjes kunnen je daarbij helpen. 

 

 

Sam&werken in Friesland

Lokaal samenwerken om meer kinderen te bereiken. Hoe gaat dat in z’n werk en op welke manier draagt Sam& voor alle kinderen daaraan bij? We spreken de coördinatoren van Leergeld Leeuwarden en Jeugdfonds Sport & Cultuur Friesland, Paula van der Veer en Rainer de Groot. 

 

Lees verder