X

NOS Stories zoekt uit: de waarheid over opgroeien in armoede

Publicatiedatum: 02 sep 2021

Er is hulp beschikbaar

School begint weer of is al begonnen. NOS Stories, het online nieuwsplatform voor jongeren, zoekt uit wat dit betekent voor alle jongeren in Nederland. Er moeten best wat dingen voor geregeld worden. Maar wat als je ouders dat niet kunnen betalen? NOS gaat in gesprek met jongeren en Monique Maks, bestuurder van Sam& voor alle kinderen. Het is belangrijk dat iedereen, jong en oud, weet van het bestaan van organisaties als de onze.  

 

Meedenken door jongeren

Groei jij op in een gezin met minder geld? Is er thuis wel eens te weinig geld voor schoolspullen, leuke dingen doen, sporten of het inrichten van je kamer? Dan zouden wij het heel fijn vinden als je meedenkt! Want jij weet beter dan wie dan ook hoe het voelt om in zo'n situatie op te groeien. Om niet mee te kunnen doen met leeftijdsgenoten en hoe wij jou nog beter kunnen helpen. 

 

Als samenwerkingsverband zijn wij er voor kinderen en jongeren in Nederland die opgroeien in gezinnen met minder geld. Samen met een groot netwerk aan partners zorgen wij er zo goed mogelijk voor dat iedereen mee kan doen. Om ons werk nog beter te kunnen doen, willen wij graag meer in contact komen met jongeren die in deze situatie opgroeien. Want, van jou kunnen we leren. Jouw mening telt. Mail naar meedenken@samenvoorallekinderen.nl.

 


Publicatiedatum: 2 september, 2021