X

Sam& breidt samenwerking met Squla uit

Publicatiedatum: 19 jan. 2022

Afgelopen jaren hebben al ruim 25 Leergeld stichtingen een Squla abonnement aangeboden als voorziening. Wij stimuleren andere Leergeld stichtingen om ook een abonnement op het oefenprogramma Squla aan te gaan bieden. Door een landelijke dekking te realiseren kunnen we er gezamenlijk voor zorgen dat we alle kinderen, die door opgelopen achterstanden wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken, kunnen helpen! 

 

Thuis oefenen

Op Squla oefenen kinderen uit de groepen 1 t/m 8 thuis alle vakken van de basisschool met aansprekende quizzen en games. Dat geeft hen zelfvertrouwen en leerplezier. Dit verdient elk kind, ook de kinderen die het thuis wat minder breed hebben. Juist in deze coronatijd, waarin het niet altijd vanzelfsprekend is om naar school te gaan, kan Squla uitkomst bieden. De samenwerkingspartners binnen Sam& kunnen de jaarabonnementen op Squla tegen zeer gereduceerd tarief afnemen en gratis aanbieden aan de gezinnen.

 

Gaby van den Biggelaar, directeur Leergeld Nederland en bestuurder Sam& voor alle kinderen: 'Particuliere bijlessen of extra leerprogramma’s zijn lang niet voor iedereen te betalen. Met Squla kunnen alle kinderen na school op hun eigen niveau en op een speelse wijze leren.’

 

Caroline Henneman, Head of Marketing & Growth bij Squla: ‘Met Squla willen wij zoveel mogelijk kinderen de mogelijkheid geven om spelenderwijs met de lesstof van school te oefenen. Door de samenwerking met Stichting Leergeld verder uit te breiden, hopen wij nog meer kinderen te kunnen ondersteunen. Wij zijn trots om hier onderdeel van te kunnen zijn.’

 

Squla aanvragen

Ben je een ouder en wil je gratis Squla aanvragen voor je kind(eren)?  Het aanbod en de voorwaarden zijn afhankelijk van je woonplaats. Heb je hier als ouder vragen over? Neem contact op met de lokale stichting Leergeld of bekijk het aanbod via www.samenvoorallekinderen.nl.

 

Voor meer informatie over Squla ga naar www.squla.nl

 

Publicatiedatum: 14 januari, 2022