X
Buitenspelen voor kids

Naast ondernemer ook ouder?

Voor opgroeiende kinderen en jongeren hebben de coronabeperkingen grote invloed op hun sociale, mentale en fysieke ontwikkeling. Het is fijn dat de scholen weer open kunnen en er ook weer activiteiten als buitensporten, zwemles en scouting plaatsvinden. Maar voor veel kinderen is dit niet mogelijk vanwege de financiële situatie thuis. Helaas is het onvermijdelijk dat meer ouders door de coronacrisis in financiële problemen terechtkomen waardoor er geen geld meer is voor de voetbalclub, scouting, dansles of verjaardag vieren. Terwijl deze kinderen, juist nu, het zo ontzettend hard nodig hebben om te bewegen, sporten, en mee te doen met leeftijdgenoten.

 

Je wilt dat je kinderen blijven voetballen, hockeyen of naar scouting blijven gaan, net als leeftijdsgenoten. Helaas kan het voorkomen dat je door de coronamaatregelen (tijdelijk) minder te besteden hebt. Is het momenteel lastig om sportcontributie, een fiets, een verjaardagsbox of een laptop voor school te betalen? Sam& springt bij. Doe direct een aanvraag.

 

Hulp bij het doen van een aanvraag

Bij vragen over het doen van een aanvraag kun je altijd een mail sturen naar info@samenvoorallekinderen.nl. Daarnaast zijn we op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 010 307 59 09. Het is ook mogelijk om hulp te krijgen bij het doen van een aanvraag. Neem hiervoor contact op met een intermediair bij jou in de buurt. Denk aan de leerkracht, schuldhulpverlener, buurtsportcoach of het sociaal wijkteam.

 

Het is ook mogelijk dat een intermediair bij jou in de buurt de aanvraag doet. Een intermediair is bijvoorbeeld de juf, meester, buurtsportcoach, schuldhulpverlener of medewerker sociaal wijkteam. Kun je geen intermediair vinden? Neem dan contact op met het Jeugdfonds Sport & Cultuur bij jou in de buurt. Zij kunnen je verder helpen.