X
Buitenspelen voor kids

Sam& voor zelfstandig ondernemers

Voor opgroeiende kinderen en jongeren hebben de coronabeperkingen grote invloed op hun sociale, mentale en fysieke ontwikkeling. Het is fijn dat de scholen weer open kunnen en er ook weer activiteiten als buitensporten en scouting plaatsvinden. Maar voor veel kinderen is dit niet mogelijk vanwege de financiële situatie thuis. Helaas is het onvermijdelijk dat, door de coronacrisis, meer ouders in financiële problemen terechtkomen waardoor er geen geld meer is voor de voetbalclub, scouting, dansles of verjaardag vieren. Terwijl deze kinderen, juist nu, het zo ontzettend hard nodig hebben om te bewegen, sporten, meedoen met leeftijdgenoten.

 

Meer dan een ondernemer

Grote kans dat je naast zelfstandig ondernemer ook ouder van één of meer kinderen bent. Ben jij zelfstandig ondernemer, een ouder en heb je (tijdelijk) een laag inkomen? Doe nu een aanvraag voor één of meerdere voorzieningen zodat jouw kind(eren) mee kan (blijven) doen met leeftijdsgenoten.

 

Jouw kinderen mee laten doen?

Via onderstaande link kun je als ouder (zelfstandige ondernemer of werkende) zelf een aanvraag doen voor bijvoorbeeld de contributie van buiten sport, scouting en straks hopelijk ook voor dans- en muzieklessen of schoolreisjes en meer. Zo kun je ervoor zorgen dat jouw kind(eren) mee kunnen doen met leeftijdgenoten, ook als je zelf (tijdelijk) weinig inkomen hebt.

 

Hulp bij het doen van een aanvraag

Bij vragen over het doen van een aanvraag kun je tussen 8.00 en 18.00 uur contact opnemen met Sam& via 010 307 59 09. Het is ook mogelijk om hulp te krijgen bij het doen van een aanvraag. Neem hiervoor contact op met een intermediair bij jou in de buurt. Denk aan de leerkracht, schuldhulpverlener, buurtsportcoach of het sociaal wijkteam.