X

Vebego Foundation steunt Sam& voor alle kinderen

Publicatiedatum: 24 mei 2022

De Vebego Foundation is een onafhankelijke stichting verbonden aan Vebego International, het familiebedrijf dat in 2005 de Foundation heeft opgericht. De Foundation ondersteunt en support het werk van Sam& voor alle kinderen. Dit doen ze middels een financiële bijdrage en het creëren van zichtbaarheid onder hun medewerkers. De Vebego Foundation zet zich in om de leefwereld van kinderen en jongeren te verbeteren. Ook een deel van hun eigen medewerkers heeft baat bij de hulp die de samenwerkingspartners kunnen bieden voor kinderen.  

 

Josine Dekker, Vebego Foundation: ‘We zijn ontzettend blij met de samenwerking. Dagelijks ben ik in contact met hardwerkende collega’s die onder andere werken in de schoonmaak of groenonderhoud. Ik ga met de collega’s in gesprek en hoor zo de meest persoonlijke verhalen. Voor sommige van deze collega’s is het moeilijk om rond te komen. Helaas moeten ze dan keuzes maken die je als ouder niet zou willen moeten maken. Dankzij het werk van het samenwerkingsverband hoeven onze collega’s niet te kiezen tussen een goede nieuwe fiets voor hun kind of het betalen van hun rekeningen.’

 

Samen bereik je meer

Een belangrijk onderdeel van de samenwerking is het bereiken van de doelgroep. Het vinden, informeren en in gesprek gaan met de ouders die de hulp van de samenwerkingspartners goed zouden kunnen gebruiken. Sommige ouders weten de weg naar de hulp nog niet te vinden of zijn zich er niet bewust van dat zij als werkende ouder ook in aanmerking kunnen komen voor ondersteuning. Met de steun van de Vebego Foundation is het toch mogelijk om deze ouders te informeren over de beschikbare hulp.

Bestuurder Gaby van den Biggelaar in gesprek met Suzanne Goedmakers voorzitter van de Vebego Foundation en Josine Dekker over de start van de nieuwe samenwerking.


Over Vebego Foundation

De Vebego Foundation organiseert en faciliteert maatschappelijke projecten in binnen- en buitenland. Hun missie is het werken aan een betere toekomst voor kinderen en jongeren tot 25 jaar. Dit doen ze onder andere met projecten rondom thema’s werk, zorg en onderwijs. Ze gaan op bouwreizen om met lokale organisaties te bouwen aan een betere toekomst en stimuleren hun medewerkers om vrijwilligerswerk te doen dichtbij huis. Samen werken ze aan een betere dag van morgen. 

 


Publicatiedatum: 24 mei, 2022

Microsoft.CSharp.RuntimeBinder.RuntimeBinderException: 'Newtonsoft.Json.Linq.JValue' does not contain a definition for 'macroAlias'
   at CallSite.Target(Closure , CallSite , Object )
   at System.Dynamic.UpdateDelegates.UpdateAndExecute1[T0,TRet](CallSite site, T0 arg0)
   at CallSite.Target(Closure , CallSite , Object )
   at AspNetCore.Views_Partials_grid_editors_macro.ExecuteAsync() in D:\internet\root\www\samenvoorallekindere\www\Views\Partials\grid\editors\macro.cshtml:line 0
   at Microsoft.AspNetCore.Mvc.Razor.RazorView.RenderPageCoreAsync(IRazorPage page, ViewContext context)
   at Microsoft.AspNetCore.Mvc.Razor.RazorView.RenderPageAsync(IRazorPage page, ViewContext context, Boolean invokeViewStarts)
   at Microsoft.AspNetCore.Mvc.Razor.RazorView.RenderAsync(ViewContext context)
   at Microsoft.AspNetCore.Mvc.ViewFeatures.HtmlHelper.RenderPartialCoreAsync(String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData, TextWriter writer)
   at Microsoft.AspNetCore.Mvc.ViewFeatures.HtmlHelper.PartialAsync(String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData)
   at AspNetCore.Views_Partials_grid_editors_base.ExecuteAsync() in D:\internet\root\www\samenvoorallekindere\www\Views\Partials\grid\editors\base.cshtml:line 11