X

Communicatie materialen voor lokale organisaties

Beste collega van Stichting Leergeld en het Jeugdfonds Sport & Cultuur,

 

Op deze pagina zijn verschillende communicatiematerialen te downloaden voor eigen gebruik. Bij vragen kun je altijd contact opnemen met communicatie@samenvoorallekinderen.nl

Sam& communicatiekanalen

Wij vinden het leuk als je op de hoogte blijft! Volg je ons al?

 • Volg ons op Facebook
 • Volg ons op Instagram.
 • Volg ons op Twitter.
 • Volg ons op LinkedIn.
 • Volg ons op YouTube.
 • Ben je werkzaam bij een lokale stichting of fonds?
  Schrijf je hier in voor de speciale Sam& nieuwsbrief voor de lokale stichtingen en fondsen.
 • Ouders en andere personen kunnen zich via deze link inschrijven voor de nieuwsbrief.  

 

Afspraken rondom lokale communicatiekanalen

Sam& is een landelijke organisatie, daarom gelieve geen lokale Sam& kanalen (denk aan: social media, nieuwsbrieven etc.) op te richten. Via bestaande lokale Leergeld en/of Jeugdfonds Sport & Cultuur kanalen kan er over Sam& gecommuniceerd worden. 

Sam& communicatiematerialen

Logo's

 • Sam& voor alle kinderen logo's
 • Leergeld onderdeel van Sam& - Met dit logo kunnen Leergeld medewerkers laten zien dat ze onderdeel van Sam& zijn. Deze kun je bijv. in je emailhandtekening zetten en/of op je eigen website plaatsen. Download hier de highres variant.
 • Jeugdfonds Sport & Cultuur onderdeel van Sam& - Medewerkers van het Jeugdfonds Sport & Cultuur kunnen Sam& logo’s downloaden uit BrandSpot.

 

Voorbeeldteksten en -brieven

 

Presentaties

 

Posters en ansichtkaarten

Social Media

Lokale flyer met vermelding van lokale organisaties

Werken jullie lokaal al veel samen en zijn jullie opzoek naar materialen die door alle organisaties gebruikt kunnen worden? 

 

 • Flyer: Voor JFSC Utrecht en Leergeld Utrecht hebben we een geschikte flyer ontwikkeld, wellicht is zoiets ook voor jullie interessant. Bekijk de flyer hier

Eigen materialen?

Het is mogelijk om landelijke communicatiemiddelen aan te passen aan lokale situatie (lokaliseren). Lokaliseren doen wij d.m.v. vermelding eigen regio/stad/gemeente. Of door een specifieke uiting voor je eigen situatie te ontwikkelen. Per mail kun je duidelijk je wensen aangeven. Wij kunnen gratis lokaliseren, je ontvangt dan digitale bestanden. Eventueel drukwerk (en media inkoop) is voor eigen kosten. 

Voor dergelijke materialen kun je contact opnemen met Janna en Annouk via communicatie@samenvoorallekinderen.nl.

 

Geen eigen vormgeving, aanpassingen en designs

Om de huisstijl te bewaken, is het niet toegestaan om de middelen naar eigen inziens aan te passen. In overleg kunnen wij een aanpassing maken, maar bespreek dit altijd met het communicatieteam van Sam&.

Mis je iets?

Iets nodig wat niet op deze pagina staat? Laat het vooral weten! Via communicatie@samenvoorallekinderen.nl kun je contact opnemen met Janna en Annouk. In overleg kunnen wij de missende materialen voor jullie ontwikkelen.